Mooi van draad Bloemetjes borduren op sokken of eierwarmers

Onlangs verscheen Rondom Thuis, het nieuwste boek van Nienke Landman (Mooi van draad). Het staat bomvol kleurrijke projecten met een nostalgische uitstraling waarin Nienke haken, breien en borduren met elkaar combineert.

Tijdens de beursdagen is Nienke op donderdag, vrijdag en zaterdag te gast bij de stand van Durable (nr. 111) en verzorgt mini workshops bloemetjes borduren op sokken of eierwarmers.  In een uurtje leer je de basistechniek en ga je aan de slag met een bloemmotiefje. Je borduurt met de mooie kleuren van de Durable Soqs.
Neem een paar geitenwollen sokken of een gehaakte eierwarmer mee, ontvang een compleet DIY pakketje en Nienke legt je stap voor stap alle onderdelen van het borduren uit. Geef je al voor de beursdagen op via info@mooivandraad.nl, dan ontvang je (na betaling) gratis het haakpatroon van de eierwarmers uit Rondom Thuis (zie foto).
Voor het borduren heb je geen ervaring nodig, iedereen kan het leren!

De workshops vinden plaats in de stand van Durable, stand 111.

Tijden: Op de donderdag, vrijdag en zaterdag om 10.30, 13.00 en 14.45 uur
Zelf meebrengen: Een paar (geitenwollen) sokken of een gehaakte eierwarmer (zie aanmelden). Voor de overige materialen wordt gezorgd.
Aantal deelnemers: Maximaal 8
Kosten: €12,50 bij voorinschrijving via info@mooivandraad.nl, €15,- bij inschrijving tijden de beurs
Inclusief: Een compleet DIY pakketje. Hierin zit een beschrijving van de workshop, een wolstreng in 3 kleuren naar keuze, borduurvlies, borduurnaald, kartonnetje en extra haakpatroontje van Mooi van draad.
Aanmelden: Vooraf aanmelden kan door een berichtje te sturen naar info@mooivandraad.nl. Je ontvangt een mailtje met alle betaalgegevens. Na betaling is de reservering definitief en krijg je via de mail het gratis patroon van de eierwarmer uit Rondom Thuis. Ook tijdens de beurs kun je je nog aanmelden bij de inschrijfbalie op de Durable stand (nr. 111) als er plek is.