Adverteren

Adverteren op Handwerkbeurs.nl
De Handwerkbeurs is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor handwerken en textiel. De beurs wordt bezocht door ca. 25.000 bezoekers. De Handwerkbeurs bestaat sinds 2004 en wordt tweemaal per jaar georganiseerd.

Het aantal (unieke) bezoekers op de website ligt rond 80.000 – 100.000 in de maanden voordat er een beurs plaatsvindt. Dit aantal stijgt nog voortdurend, mede door de zeer herkenbare naam en de goede vindbaarheid. Wij versturen voor en na een beurs een gratis e-nieuwsbrief naar ca. 20.000 abonnees.

Voor wie is adverteren interessant?
Het plaatsen van een advertentie is interessant voor o.a. handwerkwinkels, stoffenwinkels, naaimachinehandel en internetwebsites op het gebied van handwerken en textiel. Maar bijvoorbeeld ook voor fabrikanten die naamsbekendheid voor hun merk willen verwerven.

De volgende opties zijn beschikbaar
Banner advertentie (boven aan elke pagina op zowel de Houten pagina’s als de Gent pagina’s)  € 15,00 excl. btw per maand
Link op de linkpagina € 10,00 excl. btw per maand
Flyeren tijdens de beurs € 150,00 excl. btw per beurs, max. 3000 flyers

De banner advertentie is zichtbaar vanaf elke pagina (uitgezonderd de splash pagina), dus niet alleen op de homepage. Het roulatiesysteem is volledig willekeurig en wisselt bij elke click op de website, of na het klikken op de refresh knop.

Plattegrond
Voor elke Handwerkbeurs wordt een plattegrond uitgebracht waarin vermeld word o.a. de plattegrond en standhouderlijst, lijst van workshops. Voor standhouders is het mogelijk om te investeren in een advertentie, kortingsbon of logovermelding.

Adverteren op de plattegrond is mogelijk voor de 2024 uitgave.

Voorwaarden