Kaartverkoop

Op dit moment is de ticketshop nog gesloten. De voorverkoop voor de Handwerkbeurs in Zwolle, van 10 t/m 13 februari 2022, begint op donderdag 18 november 2021 om 10:00 uur.

Op dit moment, in november 2021, is het nog niet bekend of en welke maatregelen m.b.t. COVID-19 er zullen gelden. Hou er rekening mee dat er bijvoorbeeld een Corona Check App (Corona Toegangsbewijs) gecontroleerd zal worden. Tickets kunnen niet geretourneerd worden of worden op geen enkele wijze terugbetaald.

De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. De voorverkoop tickets kun je kopen zonder servicekosten. Een dagkaart is toegang voor één dag naar keuze, passe-partout is toegang voor twee dagen naar keuze, voor één persoon. De prijzen aan de kassa zijn € 11,00 voor een dagticket en € 19,00 voor een passe-partout.

Uiteraard zijn er tijdens de beursdagen voldoende kaarten beschikbaar aan de kassa (contante betaling of via pinautomaat).

Mocht er een probleem zijn bij het bestellen van uw tickets, dan kunt u contact opnemen met Customer Service van Paylogic: 0900 – 7295 6442 (€ 0,40 p/m) of u kunt het contactformulier invullen. U kunt ook eenvoudig uw tickets opnieuw opvragen bij de ‘Lost Tickets‘ service van Paylogic.

Tickets kunnen niet geretourneerd worden of worden op geen enkele wijze terugbetaald.