◀︎
▶︎

Handwerkbeurs Zwolle 2018

In februari vindt alweer de 15e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats.

De grootste beurs op het gebied van textiele hobby’s in Europa vindt plaats van 15 t/m 18 februari 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. De kracht van de Handwerkbeurs is dat er uitsluitend textiele hobby’s te vinden zijn. Borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode, alles wat met textiel te maken heeft is hier te vinden. Naast de ruim 200 standhouders zijn er vele workshops en demonstraties, bloggers en vloggers, diverse tentoontstellingen en activiteiten.

Voor de beurs in februari zijn we nog hard aan het werk om een mooi programma te maken. Enkele workshops staan al op de website. Verder zijn er plannen om iets met bloggers en ontwerpers te doen, een leuke plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Spotlight Wedstrijd tijdschrift StitchatHome

StitchatHome gaat wederom een leuke wedstrijd organiseren!

Wat gaan we doen?
Het thema is…. hartjes.

▷▷▷

Spotlight Grootste Deken van de Wereld

De ‘Grootste Gehaakte Deken van de Wereld’ komt weer naar Zwolle!

Als sociaal project in het kader van de Culturele Hoofdstad 2018, Leeuwarden, proberen Esmeralda en Monique om de grootste deken ter wereld te maken.

▷▷▷

Volg ons ook op social media

Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief (boven aan deze pagina), of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

Laatste nieuws Handwerkbeurs heeft een nieuwe website

De website van de Handwerkbeurs is vernieuwd!

▷▷▷

Laatste nieuws Durable Inspiratie in Zwolle

Stand 111 staat geheel in het teken van de vernieuwde Durable garens. Het welbekende merk heeft dit jaar een restyling ondergaan en heeft nu een fris en kleurig uiterlijk!

▷▷▷