Mikilon Kathryn Kerr’s Aves Green Avenue Quilt

Kathryn Kerr’s Aves Green Avenue Quilt

In de stand van Mikilon’s Workshop (stand 101) zal tijdens de Handwerkbeurs de “Aves Green Avenue” quilt van Kathryn Kerr worden gepresenteerd! Bovendien zal Kathryn zelf ook aanwezig zijn, op alle dagen. Lees hier meer over haar aanwezigheid op de beurs! 

Kathryn is een Australische patroon ontwerpster die hier ook wel bekend is van de 365 Challenge quilt. Dit was een gratis patroon in 2016; “elke dag een blokje”.
Het project daagt quilters uit om een ​​jaar lang elke dag een quiltblok te maken om een ​​prachtige sampler-quilt samen te stellen. Het succes van de 365 Challenge gaf Kathryn de moed om meer patchwork patronen te ontwerpen en zo ontstond de bekroonde Aves Green Avenue in 2018. Via haar website KathrynKerr.com zijn inmiddels verschillende patronen beschikbaar en er werden patronen gepubliceerd in zowel de Quiltmania  editie van jan/feb 2020 als de Cold Chimney Swallows.

Mikilon’s Workshop mag nu van Kathryn de Aves Green Avenue in het echt laten zien in hun stand tijdens de Handwerkbeurs Zwolle! Ook zijn er 100 licenties beschikbaar die tijdens de beurs worden aangeboden voor als u niet met een creditcard wilt of kunt betalen op de site. Er is bovendien een boekwerk gemaakt van alle patronen, die u tijdens de beurs kunt inzien en kunt bestellen met de licentie.

Speciaal voor de Handwerkbeurs heeft Kathryn een filmpje opgenomen.

Neem dus zeker even een kijkje in de stand van Mikilon’s Workshop en maak een praatje met Kathryn (stand 101).