Kathryn Kerr

Australische Kathryn Kerr komt naar de Handwerkbeurs!

Kathryn Kerr

‘Mijn naam is Kathy Kerr en ik ontwerp quilts. Ik kom uit Australië.

In 2015 had ik een idee voor een quilt voor mijn lokale vriendengroepen. Het was eenvoudig: maak een jaar lang elke dag een quiltblok om een ​​samplerquilt te maken. Ik dacht dat misschien een dozijn mensen de quilt zouden maken. Ik heb een Facebook-pagina gemaakt … en het volgende dat ik wist, quilters van over de hele wereld waren geïnteresseerd in mijn quilt! De 365 Challenge was geboren! Eind 2019 zijn er meer dan 32.000 abonnees … en de lijst groeit nog steeds. Het succes van de 365 Challenge gaf me de moed om andere quilts te ontwerpen en ik droomde ervan mijn patchwork patronen de wereld in te sturen, wat intussen ook gelukt is.

Maar het gaat niet alleen om de quilts! Voor mij was het magische deel van de 365-uitdaging het werken aan een project met gelijkgestemde mensen, onze ups en downs delen en geweldige vrienden maken van over de hele wereld.

Dus ik zeg altijd maar ‘maak quilts, maak vrienden’. Mijn doel is om je projecten te brengen waardoor we de magie van de 365-uitdaging kunnen heroveren, kunnen samenwerken en geweldige vrienden kunnen maken’ aldus Kathryn Kerr. Tijdens de beurs is Kathryn alle dagen aanwezig met een collectie van haar prachtige quilts (waaronder natuurlijk de originele ‘Aves’ quilt), daarover lees je hier meer.

Speciaal voor de Handwerkbeurs heeft Kathryn een filmpje opgenomen waarin ze vertelt wie ze is en wat de inspiratie voor haar quilts is.

Tijdens de beurs in Zwolle is Kathryn aanwezig in de stand van Mikilon’s Workshop (101).