Adverteren

Adverteren op Handwerkbeurs.nl
De Handwerkbeurs is een belangrijke speler op de Nederlandse en Belgische markt voor handwerken en textiel. De beurs wordt in Nederland bezocht door ca. 25.000 bezoekers, in België zijn dat ca. 6.000. De Handwerkbeurs bestaat sinds 2004 en wordt 2 maal per jaar georganiseerd.

Het aantal (unieke) bezoekers op de website ligt rond 35.000 – 55.000 in de maanden voordat er een beurs plaatsvindt. Dit aantal stijgt nog voortdurend, mede door de zeer herkenbare naam en de goede vindbaarheid. Wij versturen voor en na een beurs een gratis e-nieuwsbrief naar ca. 27.000 abonnees.

Voor wie is adverteren interessant?
Het plaatsen van een advertentie is interessant voor o.a. handwerkwinkels, stoffenwinkels, naaimachinehandel en internetwebsites op het gebied van handwerken en textiel. Maar bijvoorbeeld ook voor fabrikanten die naamsbekendheid voor hun merk willen verwerven.

De volgende opties zijn beschikbaar
Banner advertentie (boven aan elke pagina op zowel de Zwolle als de Gent website)  €  25,00  excl. btw per maand
Flyeren tijdens de beurs  € 150,00  excl. btw per beurs, max. 3000 flyers

De banner advertentie is zichtbaar vanaf elke pagina (uitgezonderd de splash pagina), dus niet alleen op de homepage. Het roulatiesysteem is volledig willekeurig en wisselt bij elke click op de website, of na het klikken op de refresh knop.

Beurscatalogus

Voor elke Handwerkbeurs in Zwolle wordt een catalogus uitgebracht waarin vermeld word o.a. de plattegrond en standhouderlijst, lijst van workshops, advertenties.

Adverteren in het Handwerkbeurs Catalogus Zwolle is mogelijk voor de 2020 uitgave.
De gehele oplage van 20.000 stuks wordt tijdens de beurs uitgedeeld.

Voor de beurs in Gent wordt dit jaar geen catalogus uitgebracht.

Voorwaarden