Sandra Moek Temari

Workshop ‘Temari’ door Sandra Moek

Temari is een Japanse Naaldkunst. Met verschillende draden, bijvoorbeeld mooie borduurgarens, maakt u een bal. Deze specifieke naaldkunst is heel leuk om te leren, talloze variaties in materiaal, kleuren, diktes en patronen zijn mogelijk.

Ook geschikt voor kinderen v.a. 10 jaar.

Een Temari geschenk brengt geluk en is het sierlijke symbool van liefde en vreugde. Het gebruik als gelukbrenger komt vanwege de ronde vorm, die zou geluk brengen in probleemsituaties.
Vele patronen hebben een symbolische betekenis. Vaak vanuit de natuur, van oudsher bepaald of meegegeven door de maker vanuit het gevoel en/of de kennis van de symboliek.

Workshopplein nnb

Duur: 1 – 1,5 uur, deze workshop wordt dagelijks gegeven, vooraf opgeven, zie hieronder of aanschuiven wanneer er plaats is

Prijs: € 17,50, inclusief materialen gebruikt tijdens de workshop

Wat neem je me: niets, eventueel een handwerkschaar

Inschrijven en deelname: inschrijven vooraf om teleurstelling te voorkomen wordt aangeraden. Dit kan vooraf door een afspraak te maken via e-mail aan Sandra Moek via info@temari.nl, of te bellen met 0592-501668 (tot 7 november) en indien er nog plaats is dan kunt u ook aanschuiven tijdens de beurs.