• Handwerkbeurs Zwolle

  Handwerkbeurs Zwolle

  15 t/m 18 februari 2018
 • Handwerkbeurs Zwolle

  Handwerkbeurs Zwolle

  15 t/m 18 februari 2018
 • Handwerkbeurs Zwolle

  Handwerkbeurs Zwolle

  15 t/m 18 februari 2018
 • Handwerkbeurs Zwolle

  Handwerkbeurs Zwolle

  15 t/m 18 februari 2018
Loading...

Tijdens een reis naar de Baltische staat Letland in mei/juni 2016 ontdekte Carla een magische manier om persoonlijke motieven te maken op basis van data, getallen, namen of woorden. De methode is gebaseerd op oude wiskundige principes. De motieven die ontstaan zijn geometrisch en perfect symmetrisch. Door de manier waarop ze worden gegenereerd bevatten ze een onzichtbare persoonlijke boodschap. Vaak ontstaan prachtige vormen en variaties met eindeloos veel mogelijkheden. De motieven kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals breien, borduren of grafisch ontwerp.

Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes achter de magische en vedische vierkanten en het omzetten van letters naar cijfers. Ik laat veel voorbeelden zien van de mogelijkheden om de motieven op allerlei manieren toe te passen. Je maakt je eigen magische en vedische vierkant, zet de letters van je naam of een woord om in cijfers en maakt van minstens één zelf gekozen woord of getal een breimotief.
Je start met het maken van je eigen persoonlijke breimotief in de Letse Reliefsteek.

Locatie: Masterclass 1 (dit betreft een afgezonderde ruimte op de beurs)

Datum en tijdstip: vrijdag 10 februari 2017 van 13:30 tot 16:00 uur
Huiswerk: geen
Meenemen: Garen in twee contrasterende effen kleuren, dikte geschikt voor naalden 3 tot 4 mm (kies geen hele donkere, pluizige of gemeleerde garens!). Handig om mee te nemen: schaar, centimeter, dikke stopnaald, stitchmarkers, pen en papier. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van potloden met gum, ruitjespapier en leenbreinaalden. Een extra setje (bamboe) sokken- naalden of rondbreinaalden (3,5 mm) zijn handig maar niet noodzakelijk.
Max. aantal deelnemers: 12 (nog 1 plaats beschikbaar!)
Prijs: € 25,00 incl. koffie of thee, tickets via de voorverkoop